Wednesday, October 24, 2012

baju pengantin untuk disewaa!!!!! ;)

Posted by JaSmIn at 10/24/2012 12:02:00 PM 3 comments
assalammualaikum wbt... untuk semua bride2 di laur sana yg masih tercarik2 baju pengantin yg sesuai dan bajet boleh la try contek tis person he3 beliua ingin menyewakan baju persandingan beliau ,baju nikah dan baju bertandang..ape2 hal boleh kontek yerrrr jgn sesegan insyaAllah harga sgt berpatutan yg penting murah dr butik2 di luar sana!!! cekidaouuutttt ;) baju sanding creamyyyyliciousss!!!
warna yg sweett....
gojessss tak ;P
sisi lain
cunnn nakkk harga??? rm450 for lelaki dan perempuan with full accesoriess kontek dia di fb yer.. sinii https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4055448977804&set=a.4055445217710.2145601.1029468636&type=1&theater baju nikah peachhyyyssss
yang ni full accesories jgak dengan lelaki dan perempuan ;)) lasttlyyy baju bertandang red ciliii arowana ;p
ckp la cantik! ;) nasib saya da kawin klu x bole la try masalahnye muat ke mak jemah oii ;p anything pls kontek hurul 0173058240 - fb beliau Hurul Jaafar ;)

Tuesday, October 23, 2012

lame x tulis2

Posted by JaSmIn at 10/23/2012 11:31:00 AM 0 comments
Assalammualaikum.... 23 okt 2012 arini lg 3 ari nk raya haji kan...lame x tulis2 kt blog usang ni .nak cerita pasl ank saya yg kedua izz amiruddin atau adekkk,asyik la membahasakan dirinye adekkk he3 mudah2 an adik selalu sihat bln 12 ni nk genap 2 tahun,owhh bulan depan besday abg harith yg ke 4 thn.ya Allah cepatnya masa berlalu, mudah2 an mereka baik2 saja sihat selalu dan jadi anak2 yg baik dan dengar cakap ;) .adikk izz ni memang byk mulut sama gak mcm abg paling lawak dia pndai ckp cmni... ei mama ni cibukkkkk jer!, asal kacau dia main msti dia ckp cmtu abgnye pon slalu kena abg ni cibukkk jer... ;)) belum plan ape2 untuk harijadi mereka bln depan he3 alah budak2 kan jnji ade sebijik kek pon dah hepi padahal bkn nk mkn sgt he3 ;)...sekian sahaja salam... gambar instagram dr adik sy yg rajin ber instagramm... abang
adikkkk
 

Its All bout me... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal