Monday, November 26, 2012

harith 4 year yo!

Posted by JaSmIn at 11/26/2012 02:51:00 PM 0 comments
today is harith birthday...26 nov 2012 semoga jadi anak yg baik murah rezeki panjang umur dan jaga adik2 bebaik eh adik2 kihkihkhikhhih
nanti petang kita ajak tok ayah makan kfc ye sambil potong kek!!!! horay itss party!!

Wednesday, October 24, 2012

baju pengantin untuk disewaa!!!!! ;)

Posted by JaSmIn at 10/24/2012 12:02:00 PM 3 comments
assalammualaikum wbt... untuk semua bride2 di laur sana yg masih tercarik2 baju pengantin yg sesuai dan bajet boleh la try contek tis person he3 beliua ingin menyewakan baju persandingan beliau ,baju nikah dan baju bertandang..ape2 hal boleh kontek yerrrr jgn sesegan insyaAllah harga sgt berpatutan yg penting murah dr butik2 di luar sana!!! cekidaouuutttt ;) baju sanding creamyyyyliciousss!!!
warna yg sweett....
gojessss tak ;P
sisi lain
cunnn nakkk harga??? rm450 for lelaki dan perempuan with full accesoriess kontek dia di fb yer.. sinii https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4055448977804&set=a.4055445217710.2145601.1029468636&type=1&theater baju nikah peachhyyyssss
yang ni full accesories jgak dengan lelaki dan perempuan ;)) lasttlyyy baju bertandang red ciliii arowana ;p
ckp la cantik! ;) nasib saya da kawin klu x bole la try masalahnye muat ke mak jemah oii ;p anything pls kontek hurul 0173058240 - fb beliau Hurul Jaafar ;)

Tuesday, October 23, 2012

lame x tulis2

Posted by JaSmIn at 10/23/2012 11:31:00 AM 0 comments
Assalammualaikum.... 23 okt 2012 arini lg 3 ari nk raya haji kan...lame x tulis2 kt blog usang ni .nak cerita pasl ank saya yg kedua izz amiruddin atau adekkk,asyik la membahasakan dirinye adekkk he3 mudah2 an adik selalu sihat bln 12 ni nk genap 2 tahun,owhh bulan depan besday abg harith yg ke 4 thn.ya Allah cepatnya masa berlalu, mudah2 an mereka baik2 saja sihat selalu dan jadi anak2 yg baik dan dengar cakap ;) .adikk izz ni memang byk mulut sama gak mcm abg paling lawak dia pndai ckp cmni... ei mama ni cibukkkkk jer!, asal kacau dia main msti dia ckp cmtu abgnye pon slalu kena abg ni cibukkk jer... ;)) belum plan ape2 untuk harijadi mereka bln depan he3 alah budak2 kan jnji ade sebijik kek pon dah hepi padahal bkn nk mkn sgt he3 ;)...sekian sahaja salam... gambar instagram dr adik sy yg rajin ber instagramm... abang
adikkkk

Monday, September 10, 2012

majlis bertandang adikku

Posted by JaSmIn at 9/10/2012 03:07:00 PM 0 comments
gambar majlis bertandang adikku di kg pulai sebatang pontian johor pada 25 ogos 2012 aritu huhuhuhhuh

Thursday, September 06, 2012

Dipagi hari raya 2012

Posted by JaSmIn at 9/06/2012 05:58:00 PM 0 comments
ASSALAMMUALAIKUM...masih lagi mood raya kan he3 * gambar raya sekeluarga tahun ini,berbiru navy kengkonnonye,tahun ni beraya di umah famili saya dulu di shah alam , mlm raya petama tu baru balik parit buntar perak,senin smpai kamis kt sana huk2 blik shah alam blik esoknye ke pontian pulak untuk majlis bertandang adik saya belah laki pulak..it s a long journey smpai ilang henpon huk huk huk......

Thursday, August 16, 2012

Selamat hari raya!!!

Posted by JaSmIn at 8/16/2012 04:35:00 PM 0 comments
selamat hari raya semua...berhati2 di jalanraya! ;))

Wednesday, August 15, 2012

hari raya suda dekat

Posted by JaSmIn at 8/15/2012 03:32:00 PM 0 comments
salam... ade yg da blik kampung ke ..semoga selamat sampai ke kampung ya! gambar2 harith dan izz bermain bunga api di rumah, tak padan si kecik tu pndai acu ke api ishk3
kepada semua rakan2 di ucapkan selamat hari raya in advanced ye!

Monday, August 13, 2012

kuih muih di aidil fitri

Posted by JaSmIn at 8/13/2012 03:12:00 PM 0 comments
Salam...lebih kurang 5 hari lg kita akan berhari raya...cepat betul masa berlalu.. saya main pondok2 ngan budak2 aritu jadilah 2 jen is kuih raye kitaorg.tak daya nk buat lagi bertemankan anak2 bujang saya buat nya x seberapa kecah dapornya ya rabbi.. sumpah tunggu la diaorg besar sket lg baru buat kuih mintak napas nk mengemasnya.. representing cornflakes madu...
dan... biskut chips more famous amos rupe sedikit hampeh tp rasanya tidak mengecewakan..;p
cik hasnani mesti byk buat kuih raya kan... ;))

Wednesday, July 25, 2012

SALAM RAMADHAN AL MUBARAK 2012

Posted by JaSmIn at 7/25/2012 10:32:00 AM 0 comments
Assalammualaikum w.bt.. salam ramadhan hari yg ke 5 dari kami sekeluarga semoga ramadhan kali ini kita semua beroleh pahala yg banyak ;)
* gambar yg tiada kena mengena dengan ramadhan hehek mereka2 ni belum pose lg tahun2 hadapan lah kot ;P

Thursday, June 07, 2012

kawin adikkku

Posted by JaSmIn at 6/07/2012 11:06:00 AM 0 comments
Assalammualaikum... syukur alhamdulilah adik saya telah bergelar isteri pada 27 mei 2012 ye lepas.ramai betul yg kawin ye maklumla cuti sekolah tu...semoga beliau berbahagia bersama insan yg di sayanginya ;)) muka saya yg x bermaya tido sejam lebih je mlm tu huhuhh gamba saya xde kt pelamin sob..sob... super duper bz..
 

Its All bout me... Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal